Γίνε περιζήτητος ναυαγοσώστης προσφέροντας στον συνάνθρωπο και στον τόπο σου

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ .

Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2002 απο τον Τσαβαρή Νικήτα και τον Καριοφυλλάκη Ευάγγελο (δύο ειδικευμένους γυμναστές) και προσφέρει την δυνατότητα εκπαίδευσης στην Ναυαγοσωστική ξεκινώντας από τμήματα εκμάθησης κολύμβησης μέχρι εξειδικευμένα προγράμματα Πρώτων Βοηθειών και ειδικών μορφών διάσωσης.

Η σχολή μας σας εγγυάται μια υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και ανταγωνιστικές τιμές. Στη ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ δίνεται προσοχή σε κάθε έναν από τους μαθητές μας  και είμαστε σίγουροι ότι  μένουν πλήρως ικανοποιημένοι. Παρέχουμε τους πιο έμπειρους εκπαιδευτές σε συνδυασμό με εξατομικευμένη προσοχή.

Χρησιμοποιούμε δοκιμασμένες μεθόδους που εξασφαλίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι καινοτόμες τεχνικές που χρησιμοποιούμε στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι ενδιαφέρουσες και ανανεωμένες. Έτσι, οι παραδοσιακές και καινοτόμες προσεγγίσεις μπορούν να συνδυαστούν προς όφελος των μαθητών μας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας, και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα συνεργαστείτε με τους πιο κατάλληλους εκπαιδευτές. Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες.

Επισκεφθείτε την ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ στο:

ΦΑΛΗΡΑΚΙ , Εμπορικό κέντρο Κρανίδι (απέναντι απο το bowling )

ΡΟΔΟΣ Τ.Κ. 85103

Τηλέφωνο: 22410 86780                                                                                  

Κιν: 6936861169                                                                                                     

E-mail: epoptes@otenet.gr

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ ΑΚΤΗΣ                                    ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ